Nova usluga Piraeus banke

Bez autora
Jun 08 2010

Svim korisnicima DinaCard debitnih i kreditnih kartica Piraeus banke od danas je na raspolaganju mogućnost da, bez provizije, jednostavnim slanjem SMS poruke plate račun za fiksni telefon. Zahvaljujući ovoj usluzi, korisnici Mts mreže su u mogućnosti da u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta plate mesečni račun za usluge fiksne telefonije.Prednost ovog servisa ogleda se i u mogućnosti da se račun plati čak i kada je korisnik u romingu, a sama procedura plaćanja je izuzetno jednostavna. Korisnik inicira proceduru plaćanja slanjem SMS poruke na broj 8686, a svaka transakcija potvrđuje se mPIN-om. Usluga je dostupna svim korisniima DinaCard kartica Piraeus banke koji su registrovani za ovaj servis.

Nova usluga Piraeus bankeSvim korisnicima DinaCard debitnih i kreditnih kartica Piraeus banke od danas je na raspolaganju mogućnost da, bez provizije, jednostavnim slanjem SMS poruke plate račun za fiksni telefon.

Zahvaljujući ovoj usluzi, korisnici Mts mreže su u mogućnosti da u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta plate mesečni račun za usluge fiksne telefonije. Prednost ovog servisa ogleda se i u mogućnosti da se račun plati čak i kada je korisnik u romingu, a sama procedura plaćanja je izuzetno jednostavna. Korisnik inicira proceduru plaćanja slanjem SMS poruke na broj 8686, a svaka transakcija potvrđuje se mPIN-om. Usluga je dostupna svim korisniima DinaCard kartica Piraeus banke koji su registrovani za ovaj servis.

Klijenti koji su ranije registrovani za uslugu SMS plaćanja računa mobilnog telefona koriste isti mPIN i za plaćanje računa fiksnog telefona. Pored plaćanja računa za fiksni telefon, postpejd računa za mobilni telefon, kao i dopune pripejd kredita, korisnicima DinaCard kartice Piraeus banke omogućen je i SMS transfer novca na druge DinaCrad kartice, kao i prijem novca iz inostranstva.

U saopštenju Piraeus banka ističe da kontinuiranim inovacijama potvrđuje svoje prisustvo na teritoriji Srbije i želju da izađe u susret savremenim zahtevima svojih klijenata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik